vakantiereizen

Krkonoše / ReuzengebergteSpindleruv MlynPension KRAUS

 

Pension KRAUS Pension Kraus bevindt zich op 7 minuten lopen van het pittoreske centrum van bergplaatsje Spindleruv Mlyn, in het hart van het Reuzengebergte ( Krkonos). Het gebied biedt het gehele jaar sportactiviteiten voor bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Skigebieden Svaty Petr en Medvedin bieden goede skicondities voor skiërs en snowboarders en er zijn vele routes voor langlauf liefhebbers. In de zomer kunt in de prachtige omgeving wandelen, fietsen, paardrijden e.d. Het gehele jaar kunt u tennissen, squashen, bowlen en nog veel meer. Pension Kraus heeft zowel twee- als vierpersoonskamers met douche, toilet, en koelkast.  Er is gratis  Wi-Fi aanwezig.

 De vierpersoonskamers heeft een kitchenette met o.a. een koffiezetapparaat., en er is  ruimte waar u 's avonds ook gezellig met elkaar kunt zitten. Het op het zuiden gerichte terras biedt goede mogelijkheden om ontspannen te zonnen. Voor het pension is er volop parkeergelegenheid.  Wij verwelkomen u graag in ons pension !!

mountainbike vakantie 2019


 

periode van juli, augustus en september

vanuit Vrchlabi poort van het het Reuzengebergte ( Krkonose )

Overnachting met ontbijt en begeleiding,

De prijs is 499,- euro, Vroegboek korting van 10 % is 449,-  euro (t/m april 2019)

Met eigenvervoer, meerijden is mogelijk, laat het ons weten.

voorlopig programma:

- rondje vanuit Spindl naar Vrchlabi en weer terug.

- Bile labe met Boruvkovy knedliky.

- Vlcka bike trails Trutnov en trails Rychlebské stezky.   Nieuw in het programma.

- rondje Horni Misecsky.

- naar Vrbatova Bouda.

Voor aanmeldingen via de mail : info@actievevakantietsjechie.nl

2019


Overige vakanties op aanvraag !

Boomkroonpad

Het  nieuwe boomkroonpad “Stezka Korunami Stromů” in de Janské Lázně regio in het Reuzengebergte is een belangrijke aanvulling op de Tsjechische lijst van unieke uitzichttorens. De route begint ondergronds, ongeveer vijf meter onder het oppervlak. In de ondergrondse ruimte worden  bezoekers geïnformeerd over het complexe wortelsysteem van boomsoorten in het Reuzengebergte en de diersoorten die er leven. Deze ondergrondse tentoonstellingsruimte is uniek, niet alleen voor Tsjechië maar ook in de rest van de wereld. De loopbrug brengt bezoekers tot 24 meter hoogte. Deze is 1.511 meter lang en daarmee het langste boomkroonpad van heel Europa. Op het pad kan men door middel van informatiepanels leren over de inheemse flora en fauna. De observatietoren is 45 meter hoog en is hiermee de hoogste observatietoren in Tsjechië. Vanaf de toren is er een indrukwekkend uitzicht over de 150 jaar oude bomen van Krkonoše. Op de top kan men kiezen om dezelfde route terug te nemen of naar beneden te gaan met de reusachtige glijbaan van 50 meter.

Leon van Valkenhoef

Plesmanstraat 2

3769HM Soesterberg

webdesign

max de vries